Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ «REMOVE BEFORE FLIGHT»
ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΧΟΡΤΕΡΟΥ
                                          Παρουσίαση από το Νίκο Σκαρλάτο
Με τον τίτλο στο εξώφυλλο, «Εγκαίνια Αεροδρομίου Χορτερού» κυκλοφόρησε το διμηνιαίο περιοδικό αεροπορικών θεμάτων «REMOVE BEFORE FLIGHT», το οποίο στο πρώτο τεύχος του νέου έτους (αριθ.40), αφιερώνει ένα μεγάλο μέρος από την πλούσια ύλη του, στο Δημοτικό Πεδίο Προσγείωσης Χορτερού, του Δήμου Σιντικής του Νομού Σερρών.
Στο πολυσέλιδο επιμελημένο αφιέρωμα του το έγκριτο περιοδικό, εκτός από το πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις μέχρι σήμερα δραστηριότητες στο πεδίο προσγείωσης του Χορτερού, παρέχει στους αναγνώστες του:
-Ιστορικά στοιχεία
-Στοιχεία του αεροδρομίου για τους ενδιαφερόμενους να το προσεγγίσουν, το φορέα λειτουργίας και εκμετάλλευσης και τη συχνότητα επικοινωνίας.
-Το ΝΟΤΑΜ ενεργοποίησής του και
-Τις προοπτικές ανάπτυξης του σ’ ένα σύγχρονο αεροδρόμιο με τις αναπτυξιακές δυνατότητες, που θα προσφέρει στην περιοχή.

Το περιοδικό «REMOVE BEFORE FLIGHT» κυκλοφορεί στις 11 κάθε μονού μήνα σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο σε 12.400 αντίτυπα, εκ των οποίων τα 400 τεύχη διανέμονται επί μονίμου βάσεως σε όλα τα Υπουργεία έως επιπέδου Γενικής Γραμματείας, στη διοίκηση των Ενόπλων Δυνάμεων, σ’ όλες τις αεροπορικές εταιρείες και αεροδρόμια, στην Υ.Π.Α και σ’ όλες τις σχολές και πανεπιστήμια.

Στην πλούσια και επιμελημένη έκδοση του περιοδικού σε χαρτί «Illustration», ο αναγνώστης μπορεί να βρει ακόμη πλούσιο φωτογραφικό υλικό αεροσκαφών με τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά και πληροφορίες για τις εξελίξεις στην αεροπορική βιομηχανία και των αερομεταφορών, με διάφορα άλλα στοιχεία, που αφορούν τους λάτρεις των αιθέρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου